Teater i Byparken

Fredag d. 24. august kl. 19
Landsbyliv arrangerer igen teater for hele Hjortshøj.

Skønheds- og medicinalindustriens metoder og tidens angst for alderdom og fysisk- og psykisk svækkelse, tages under stærkt satirisk behandling. Forestillingen er for alle uanset alder, sprog og herkomst.

Brødrene Youngs Medicine Show har rejst verden rundt med deres legendariske wonderdrug, en mirakelmikstur, der kurerer alle tænkelige og utænkelige sygdomme. Få evner som brødrene Young at sælge drømmen om akut helbredelse og evig ungdom.

De har remedier for enhver skavank: Grundangst, impotens, eksistentiel hikke, halsbrand, hårtab, fantomsmerter og hul hoste. Deres Motto er: ”Der findes midler nok, og vi behøver ikke at finde os i noget.” FOREVER YOUNG er en satirisk komedie over skønheds- og medicinalindustriens metoder og menneskenes uhelbredelige angst for alderdom og fysisk- og psykisk udu.

 

Forestillingen fremføres af en løssluppen herretrio, der i Brændende Kærligheds fysiske og uhøjtidelige gadeteaterstil, fører publikum gennem historien om jagten på evig ungdom.

 

Medvirkende: Glenn Ziqver Xavier, Søren Møller og Jens Kløft Manuskript: Annegrete Kraul & Jens Kløft Instruktion: Bodil El Jørgensen

Scenografi: Henriette Drejer Lubanski

Forestillingen er støttet af Statens Kunstråds projektstøtteudvalg for scenekunst og Københavns Scenekunstudvalg.

Det er gratis. Men vi lader hatten gå rundt som et tilskud til teatret.